Despre chrisim instal

Chrisim-Instal este o firmă relativ nouă pe piaţa românească dar care, datorită profesionalismului conducerii si a angajaţilor, a ajuns ca în scurt timp să aibă colaboratori de renume din întreaga Europă.

 

Deoarece suntem o echipă de specialişti orientaţi spre satisfacerea nevoilor clienţilor, ăn funcţie de cerinţele dumneavoastră, ne vom îmbogăţi cercul de  furnizori şi cu alte firme de renume.

Echipa Chrisim Instal

Echipa Chrisim Instal are şi respectă proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt, constant, în calitatea produselor şi serviciilor oferite. În compania Chrisim Instal S.R.L. se pune foarte mult accent pe creşterea constantă a nivelului de pregatire teoretică şi practică a tuturor angajaţilor. Compania noastră se bucură de aprecierea unanimă a clienţilor noştri actuali şi suntem siguri că şi dumneavostră veţi fi mulţumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei Chrisim Instal S.R.L. este de a sprijini clienţii în găsirea celor mai bune soluţii în achiziţionarea produselor şi serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteţi solicita informaţii pe care vi le vom furniza prompt.

Referinte


Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca

Rigole Hauraton, model Recyfix Standard plus 200, cu gratar din fonta cu fante, clasa de sarcina C250kN, 400 ml.

 

 

Polus Center, Cluj-Napoca

Rigole Hauraton, model Faserfix Super 150KS, cu gratar din fonta cu fante, clasa de sarcina D400kN, 1700 ml

 

 

Piata Avram Iancu, Cluj-Napoca

Rigole Hauraton, model Recyfix Standard 100, cu gratar din fonta cu fante, clasa de sarcina C250kN, 100 ml.

 

 

Piata Muzeului, Cluj-Napoca

Rigole Nicoll, model Kenadrain HD 200, cu gratar din fonta cu fante, clasa de sarcina C250kN, 200 ml.